top of page
To håndværker med boligrenoverings projekt

DU DRØMMER. VI DESIGNER & BYGGER

Uanset om du har brug for gulvbelægning, skal have udviklet en kælder eller renoveret køkken og badeværelse, strækker vores forpligtelse til overlegent håndværk sig til indvendige boligrenoveringer i hele Danmark.

Vi kan også levere 3D Visualiserede tegninger, så du vil være i stand til at se det endelige resultat af din fremtidige bolig.

BOLIG RENOVERINGER

KØKKEN

Køkkenet er et rum, hvor tiden bruges på at spise, lave mad, snakke og læse. Da det meste af tiden bliver brugt dér, skal rummet være behageligt og se godt ud. Uanset om det er bordplader, skabe, maling eller gulve, vil vores team sørge for, at dit ideelle køkken er skabt, så du og din familie kan nyde det i mange år fremover.

Kælder

Uanset om du ønsker at skabe en smuk kælder, færdiggøre rummet for at spare energi, eller hvis du er usikker på, hvad du skal have, vil gruppen hos Simon Hansen arbejde sammen med dig om designet, og sørge for dig med input og muligheder, som du kan vælge imellem.

Badeværelser

Simon Hansen kan skabe og bygge et rent, enkelt og elegant badeværelse til dit hjem. Vores team er uddannet til at ansætte dygtige håndværkere til dit badeværelsesrenoverings projekt.

Gulve

Gulvbelægning gør hele forskellen, når du afslutter et rum. Fra trægulve til keramik, vi er stolte af at holde vores løfter og sørge for at vores værdsatte kunder er glade og tilfredse.

MODTAG ET TILBUD
Har du et spørgsmål? Vil du have et overslag? eller diskutere dit næste design- og byggeprojekt med vores team.

Kontakt os
Plantegning

udlejningsejendom

 

Uanset hvad ejendommen har brug for, kan Brüel Hansen sørge for en hurtig og effektiv renovering i tide til lejesæsonen, så dine lejere kan få pladsen til at føles som deres egen.

skyline.png

Erhvervs ejendom

 

Vores erfaring med erhvervsejendomme giver os den nødvendige ekspertise til at levere omkostningseffektive løsninger. Baseret på kundens behov og krav kan vi designe og implementere tilpassede kommercielle tilpasningsløsninger.

hand-tools.png

Speciel projekter

 

Vores team af erfarne håndværkere engagerer boligejere aktivt i designprocessen med nybyg ,og fører denne kommunikation igennem til bygge- og installationsfaserne for at skabe kvalitet.

ØNSKER DU AT STARTE ET DESIGN- OG BYGGEPROJEKT?
KONTAKT OS I DAG FOR ET TILBUD.

bottom of page