top of page
Open Space Office

DU DRØMMER. VI DESIGNER & BYGGER

Uanset om du har brug for gulvbelægning, skal have udviklet en kælder, eller renoveret køkken og badeværelse, strækker vores forpligtelse til overlegent håndværk sig til indvendige boligrenoveringer, i hele Danmark.

Vi kan også levere 3D visualiserede tegninger, så du vil være i stand til at se det endelige resultat af din fremtidige bolig.

"JEG HAR ARBEJDET MED BRÜEL HANSEN I CIRKA 3 ÅR NU, OG UANSET OM DET ER I MIT PRIVATE HJEM ELLER MED PROJEKTER, HAR BRÜEL HANSEN ALTID ET MÅL, AT HOLDE BUDGET, TIDSRAMME OG OPMÆRKSOMHED PÅ DETALJERNE, SOM SIN PRIORITET."

John Andreasen

ERHVERVSEJENDOMME

MODTAG ET TILBUD
Har du et spørgsmål? Vil du have et overslag? eller diskutere dit næste design- og byggeprojekt med vores team.

Kontakt os
blueprint.png

udlejningsejendom

 

Uanset hvad ejendommen har brug for, kan Brüel Hansen sørge for en hurtig og effektiv renovering i tide til lejesæsonen, så dine lejere kan få pladsen til at føles som deres egen.

home.png

Bolig renovering

 

Uanset om du har brug for gulvbelægning, udviklet en kælder eller renoveret køkken og badeværelse, er det vores forpligtigelse til håndværket at udføre kvalitet fra start til slut

hand-tools.png

Speciel projekter

 

Vores team af erfarne håndværkere engagerer boligejere aktivt i designprocessen med nybyg ,og fører denne kommunikation igennem til bygge- og installationsfaserne for at skabe kvalitet.

ØNSKER DU AT STARTE ET DESIGN- OG BYGGEPROJEKT?
KONTAKT OS I DAG FOR ET TILBUD.

bottom of page