Specielt projekt for kunder laves

DU DRØMMER. VI DESIGNER & BYGGER

Uanset om du har brug for gulvbelægning, skal have udviklet en kælder eller renoveret køkken og badeværelse, strækker vores forpligtelse til overlegent håndværk sig til indvendige boligrenoveringer, i hele Danmark.

Vi kan også levere 3D Visualiserede tegninger, så du vil være i stand til at se det endelige resultat af din fremtidige bolig.

Vores team af erfarne håndværkere engagerer kunderne aktivt fra designprocessen og fører denne kommunikation igennem til bygge- og installationsfaserne for at skabe smukke tilpassede projekter. Vi har leveret og installeret en bred vifte af specialfremstillede møbler til detailforretninger, klinikker og skoler.

SPECIAL PROJEKTER

MODTAG ET TILBUD
Har du et spørgsmål? Vil du have et overslag? eller diskutere dit næste design- og byggeprojekt med vores team.

Hotline-konsulent
blueprint.png

udlejningsejendom

 

Uanset hvad ejendommen har brug for, kan Brüel Hansen sørge for en hurtig og effektiv renovering i tide til lejesæsonen, så dine lejere kan få pladsen til at føles som deres egen.

skyline.png

Erhvervs ejendom

 

Vores erfaring med erhvervsejendomme giver os den nødvendige ekspertise til at levere omkostningseffektive løsninger. Baseret på kundens behov og krav kan vi designe og implementere tilpassede kommercielle tilpasningsplaner.

home.png

Bolig renovering

 

Uanset om du har brug for gulvbelægning, udviklet en kælder eller renoveret køkken og badeværelse, strækker vores forpligtelse til overlegent håndværk sig til indvendige renoveringer.

ØNSKER DU AT STARTE ET DESIGN- OG BYGGEPROJEKT?
KONTAKT OS I DAG FOR ET TILBUD.