Nybyggeri for private og erhverv

Byg nyt hus sammen med os

Drømmer du om at få bygget et helt nyt hus, der lever op til alle dine ønsker, krav og forventninger i forhold til både plantegning, materialevalg, funktion og design? Så lad os stå for dit byggeprojekt.

Vi har mange års erfaring inden for nybyggeri, og vi kan tilbyde stort set alt inden for byggebranchen. Vi bygger for både større og mindre bygherrer og entreprenører, og rent geografisk varetager vi gerne opgaver i blandt andet Skanderborg, Aarhus og Horsens samt i flere andre nærliggende byer. Du også velkommen til at høre mere om tagrenovering.

Mere end 16 års erfaring

Vi har mere end 16 års erfaring indenfor byggebranchen.

Høj kvalitet

Vi lægger vægt på, at vores arbejde altid udføres og leveres i højste kvalitet.

Vi er punktelige

Hos os er en aftale en aftale, hvor din opgave altid leveres til tiden.

Stol trygt på os

Du kan altid have tillid til, at vi udfører opgaven korrekt og ud fra dine ønsker.

Vi kan varetage hele byggeriet i en total- eller hovedentreprise

Når du vælger at lade os varetage dit nybyggeri, kan du med fordel vælge at få hele byggeriet varetaget i en enten hoved- eller totalentreprise. På den måde kan du få en samlet løsning, og med vores dygtige og sammensatte team kan vi sikrer dig et enkelt kontaktpunkt, så du ikke skal have kontakt med mange forskellige håndværkere.

Du kan læse meget mere om dine muligheder for at få dit nybyggeri varetaget i en hoved- eller totalentreprise ved at klikke her.

Hvad koster nybyggeri?

Vores priser på nybyggeri varierer i høj graf alt afhængigt af, hvilken form for nybyg du kunne tænke dig. Skal du have bygget en tilbygning, et helt nyt hus eller måske et nyt firmadomicil? Ud fra dine ønsker og behov beregner vi gerne et uforpligtende tilbud til dig på lige netop dit kommende nybyggeri.

Vi udfører altid vores arbejde i den højeste kvalitet, og med vores mangeårige erfaring og dygtige håndværkere kan vi tilmed gøre det til en ganske billig pris.

Kontakt os og realiser din drøm om et nyt hus

Hvis du ønsker at komme et skridt tættere på din drøm om at få bygget et nyt hus, så skal du endelig bare kontakte os for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig trygt i mål.

Udfyld formularen og bliv kontaktet

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.
​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
Vedhæft evt. billede
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt

Byggefirmaet Simon Hansen ApS​

CVR: 40435476

Sverigesvej 18, 8660 Skanderborg

 

Telefon: 42 74 74 74

E-mail: kontor@bf-sh.dk

Faktura: faktura@bf-sh.dk

Brug for en dygtig design- og byggeentreprenør?

Bestil håndværker nu!

42 74 74 74